קינוח משלים לקולינריה מושלמת 

 
אין כמו טעם הדג לצד טעם היין האדום בערב הארוע.הטעמים ממשיכים בשלהם, התאורה מאירה ואווירת החיוכים עם הרוגע ממשיכה גם היא להיות.לאחר הטעם הטוב המשולב עם שובע הבטן תמיד יש תחושה של עוד דבר קטן, עוד צורך לסיום הארוחה בחוויה קולינרית מושלמת. במאמר הקרוב נדבר על סוגי הקינוחים ואיך הם משלימים לנו את הארוחה לשובע טעים במיוחד.
 

שוקולד בליווי


השוקולד ממזמן מייצג את הקינוחים במסעדות ואולמות אירועים. 
מעבר לטעם של השוקולד המוסיף כקינוח לכול ארוחה, השוקולד עוד בהיסטוריה של בני המאיה היה נקרא "מתנת האלים". החומר הקקאו שממנו עשוי השוקולד היה מוגדר כמזון יוקרתי השווה בערכו לזהב. השוקולד היה באותה תקופה נחשב גם למזון בעל תכונות מרפא והיה מוגש למעמדות העליונים ביותר. כיום השוקולד מתלווה למגוון שונה של מאכלים כגון: מאפה שוקולד, עוגת שוקולד, חטיפי שוקולד ועוד.
קיימים היום מספר סוגים שונים של שוקולד וביניהם: שוקולד לבן, שוקולד חלב, שוקולד מריר ועוד.
בין עוגת הטריקולד לבין עוגת הפררו רושה ניתן למצוא אצלנו במסעדת בין הקשתות מגוון של קינוחי שוקולד בכול הסוגים המלווים עם גלידת וניל לשילוב הטעמים לקינוח בעל הרמוניה מושלמת.

 

 

בצק ועוד

 

אין ספק כי הקינוחים באים בכול מיני סוגים ובכול מיני צורות.
אומנם השוקולד נתפס כקינוח מרכזי אך לרוב הוא מתלווה גם על בסיס בצק וקמח, מה שיוצר טעם לקינוח עם שובע מושלם. גם פירות נוספו לתפריט הקינוחים כגון פאי תפוחים והיום הבצק והקמח נחשבים כבסיס מאד חשוב לכול קינוח.


 

התקשרו אלינו עוד היום להזמנת מקומות לטלפון:053-9419157